Chrystal Huberts wint verkiezing Young Financial 2024

Chrystal Huberts wint de verkiezing Young Financial van het jaar 2024. Deze verkiezing wordt georganiseerd door Fizi, beroepsvereniging zorgfinancials, in samenwerking met partner Alterim. Chrystal werkt als business controller bij Woonzorgcentrum Haaglanden (WZH) in Den Haag.

In de eerste ronde vonden gesprekken plaats met een commissie bestaande uit Dominika Tulp, Yavuz Cosar, Arthur Torn (partner zorg bij Alterim) en Joice Baten. De tweede juryronde werd gedaan door Arthur Torn, Marlien Stronkhorst-Alkema (winnaar van de verkiezing Young Financial van het jaar in 2021), Jorrit Wigchert (voorzitter Fizi) en Tjerk Overduin (Zorgfinancial van het jaar 2018). Zij hebben bij de beoordeling vooral gekeken naar welke impact de Young Financial heeft gemaakt, zowel in de zorg als binnen de organisatie. Naast de beoordeling door de jury heeft in de zomermaanden een publieksstemming plaatsgevonden.

Bruggenbouwer

Marlien Alkema-Stronkhorst droeg vandaag de titel Young Financial van het Jaar over aan Chrystal Huberts.

De jury ziet in Chrystal een jong, sprankelend en collegiaal persoon, die vernieuwing brengt in de organisatie. Met haar achtergrond van fysiotherapie begrijpt ze goed hoe de zorg werkt en hoe de financiële stromen lopen. Ze weet bruggen te bouwen tussen financiën en business, maar ook tussen eigen organisatie en andere regionale organisaties.

Verkiezing

Chrystal nam de prijs in ontvangst tijdens het Fizi Jaarevent 2024. Naast Chrystal waren er nog twee andere finalisten: Joost de Boer (manager finance & control bij Reinier van Arkel) en Mike Mennen (financial business controller bij Stichting ORO).

Het laatste nieuws

Dit was het Fizi Jaarevent 2024!

In een uitverkocht Hotel De Werelt kwamen we op 25 en 26 september 2024 met meer dan 400 zorgfinancials samen....

Young Financial Chrystal Huberts blaakt van enthousiasme

‘Toen ik nog als fysiotherapeute werkte, dacht ik altijd dat business controller een saai kantoorbaantje zou zijn, niks voor mij....

Jeugdzorg krijgt eigen sector binnen Fizi

Binnen de Jeugdzorg is veel gaande; we kennen allemaal de berichten in de media over wachtlijsten en het tekortschieten van...