Thomas Groenewoud winnaar verkiezing Zorgfinancial 2023

Thomas Groenewoud wint de verkiezing Zorgfinancial van het jaar 2023. Deze verkiezing organiseert Fizi in samenwerking met partner Alterim. Thomas Groenewoud werkt als manager financiën & inkoop bij ZorgSaam Zorggroep in Zeeuws Vlaanderen.

De jury, bestaande uit Marika Roodzant (Zorgfinancial 2021), Jorrit Wigchert (voorzitter Fizi), Martin Meijerink (kandidaat voorzitter sectorbestuur Ziekenhuizen) en Arthur Torn (partner bij Alterim) hebben bij de beoordeling vooral gekeken naar welke impact de zorgfinancial heeft gemaakt in de zorg.

Verbinding en samenwerking

Marika Roodzant draagt de titel Zorgfinancial van het Jaar over aan Thomas Groenewoud: ‘De jury ziet Thomas als een ambitieuze jonge zorgfinancial die vakinhoudelijk sterk is en het hele speelveld zowel intern als extern overziet. Een verbinder die creatieve oplossingen bedenkt. Thomas onderscheidt zich door zijn verbindende en initiatiefrijke rol op het vlak van samenwerking met andere zorgorganisaties, verzekeraars en zelfs een verregaande samenwerking met het Universitair Ziekenhuis in Gent.’    

Thomas bedankt de jury voor de mooie woorden en geeft aan dat hij de titel kon winnen dankzij een goed team en een stevige thuisbasis.                                                                                 
De twee andere finalisten waren: Martine Hoekstra, manager financiën, control & inkoop bij St Jansdal Ziekenhuis en Jos Wannet, manager Finance & Control bij Zorggroep Pantein.
Voorgaande winnaars van de titel van Zorgfinancial van het jaar waren Jaspert Meijburg (2009), Peter Langenbach (2011), Ingrid Hissink (2014), Bas van Riet Paap (2016) en Tjerk Overduin (2018) en Marika Roodzant (2021). 

Het laatste nieuws

BNG verbindt zich aan Fizi

BNG is dé financier voor de publieke sector. We werken iedere dag aan groene en sociale meerwaarde. Bij BNG draait...

Finalisten verkiezing Young Financial 2024 bekend!

In de afgelopen weken zijn er uitvoerig gesprekken gevoerd met alle genomineerden. De drie finalisten van de verkiezing Young Financial...

Jos Adriaans nieuwe voorzitter sectorbestuur VVT

Mijn naam is Jos Adriaans, ik ben 48 jaar, heb twee zonen en ben getrouwd met Wendy. Ik woon in...